НАША гордост.
наша одговорност.

НАША гордост.
наша одговорност.

НАША гордост.
наша одговорност.

наши активности

Showing
0
items out of
0
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ЗАПОЗНАЈ ГО НИКОЛА ПАСКАЛИ

11.5.2023

Интервјуа

Дипломиран археолог, нуркач и активист за заштита на Охридското Езеро

Неразделен од езерото и својата нуркачка опрема, Никола Паскали, е прав пример за еколошки активист и вистински борец за чиста еколошка средина. По професија е дипломиран археолог и е еден од партнерите со кои СКОПСКО соработува при имплементирањето на кампањата #НашаГордостНашаОдговорност. За да дознаеме што е она што го инспирира да продолжи со борбата за подобра и почиста иднина, како и кои се начините за заедно да придонесеме за неа, си направивме краток муабет, кој ви го пренесуваме во продолжение.‍‍

откриј повеќе

Што ќе оставиме зад себе?

1.3.2023

Останато

НАША ГОРДОСТ. НАША ОДГОВОРНОСT

Нова кампања на СКОПСКО чија крајна цел е преку заедничка акција да допринесе до природни убавини ослободени од отпад и едуцирана јавност која знае како да ги заштити.

откриј повеќе

НАША ГОРДОСТ. НАША ОДГОВОРНОСТ.

11.2.2023

Останато

Платформа за заштита и чистење на природните богатства

„Наша гордост. Наша одговорност.” е општествено одговорна платформа која се фокусира на животната средина и повисоката цел која СКОПСКО како бренд ја има – да ја поддржи заедницата, да ги обедини и инспирира луѓето да делуваат за да го направат светот подобар.

откриј повеќе

ЗАЕДНО... ВО АКЦИЈА!

11.2.2023

Активности

7 локации, 100 волонтери, 100.000 метри квадратни отпад

Како еден од најстарите македонски брендови чувствуваме дека нашa одговорност е да се вклучиме и да придонесеме кон заедницата, со особен фокус на заштита на животната средина и активно да делуваме за зачувување на нашите природни и културни богатства, како што е Охридското Езеро.

откриј повеќе

НАЈНОВИ ВЕСТИ

29.5.2023

Активности

СВЕТСКИ ДЕН ЗА ЧИСТИ КРАЈБРЕЖЈА

11.8.2023

Останато

Продолжување на активностите за чисто Охридско езеро

29.7.2023

Активности

И НА КОПНО, И ВО ВОДА

29.5.2023

Активности

ЕКО-ВИКЕНД ВО ОХРИД

СО КЛИКАЊЕ НА КОПЧЕТО “Прифати ги сите колачиња”, СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО УСЛОВИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ на КОЛАЧИЊА И ПОЛИТИКАТА нА приватност.