НАША гордост.
наша одговорност.

НАША гордост.
наша одговорност.

НАША гордост.
наша одговорност.

наши активности

Showing
0
items out of
0
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

СВЕТСКИ ДЕН ЗА ЧИСТИ КРАЈБРЕЖЈА

21.9.2023

Активности

НА СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА ЧИСТИ КРАЈБРЕЖЈА: СКОПСКО го чистеше крајбрежјето кај Љубаништа и дното кај Градиште

откриј повеќе

Продолжување на активностите за чисто Охридско езеро

24.8.2023

Останато

СКОПСКО постави пловни препреки на Сатеска и Даљан во рамки на платформата за општествена одговорност „Наша гордост. Наша одговорност“

откриј повеќе

И НА КОПНО, И ВО ВОДА

23.8.2023

Активности

Еко волонтери и нуркачки клубови го чистеа Охридското Езеро на две локации

откриј повеќе

ЕКО-ВИКЕНД ВО ОХРИД

21.8.2023

Активности

Волонтери од „Амфора“, „Акватек“ и „НЕ БИДИ ЃУБРЕ“ го чистеа дното и крајбрежјето на Охридското Езеро, поддржани од СКОПСКО

откриј повеќе

НАЈНОВИ ВЕСТИ

29.5.2023

Активности

СВЕТСКИ ДЕН ЗА ЧИСТИ КРАЈБРЕЖЈА

11.8.2023

Останато

Продолжување на активностите за чисто Охридско езеро

29.7.2023

Активности

И НА КОПНО, И ВО ВОДА

29.5.2023

Активности

ЕКО-ВИКЕНД ВО ОХРИД

СО КЛИКАЊЕ НА КОПЧЕТО “Прифати ги сите колачиња”, СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО УСЛОВИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ на КОЛАЧИЊА И ПОЛИТИКАТА нА приватност.